Jong Ajax

Jong Ajax begint slecht in het seizoen, ze verliezen de openingswedstrijd tegen Ado Den Haag met 0-2. De week erna spelen ze tegen Dordrecht thuis, ze staan 1-0 door Max de Waal maar in de 84ste minuut geven ze het uit handen en verliezen ze met 1-2. Uit tegen Den Bosch komen ze al in de eerste minuut achter te staan. Toch wint Jong Ajax met 2-3 Door 2 goals van Max der Waal en 1 goal van Naci Ünüvar. Een week later moet Jong Ajax thuis tegen Excelsior. Die wedstrijd verliezen ze met 1-2. 3 dagen hierna komt Jong Ajax tegen NAC. Ajax komt in de derde minuut al op achterstand. Maar achter snel van hun horen en scoren 7 minuten later al door Danilo. 2 minuten later nog een keer met een goal van taylor. Jong Ajax weet niet van ophouden tegen NAC en scoort in de 20ste minuut de 3-1  met als doelpunten maker Jensen. En nog geen 5 minuten later de 4-1 door Youri Baas. 14 minuten na de eerste helft scoort Youri Regeer de 5-1. NAC doet wat terug en scoort de 5-2. Max de Waal laat er geen gras over groeien en scoort de 6-2. Uiteindelijk maakt NAC nog de 6-3 maar Jong Ajax neemt de winst mee.

4 dagen na NAC moet Jong Ajax op bezoek bij Almere. Kudus is net terug van een blessure en moet met Jong Ajax spelen. Jong komt al na 11 minuten op achterstand. 8 minuten scoort Kudus de 1-1. verder scoort er niemand in de eerste helft. 10 minuten na de eerste helft krijgt Jong Ajax een penalty en Max de Waal scoort hem. Jong Ajax staat 1-2 voor! Max de Waal weet niet van ophouden en scoort nog 13 minuten voor tijd de 1-3. 6 minuten hierna krijgt Jong Ajax weer een penalty. Max de Waal gaat voor de hattrick en scoort de penalty. Jong Ajax staat 1-4 voor. Almere scoort nog 2 minuten voor tijd de 2-4. Jong Ajax wint! 10 dagen na Almere krijgt Jong Ajax MVV op bezoek. Ajax wint gemakkelijk met 3-1! Dan op 1 oktober moet Jong Ajax naar Helmond sport. Ajax speelt matig en verliest met 1-3 met 1 goal van Naci Ünüvar. 2 weken later krijgt Jong Ajax Jong Utrecht op bezoek. Ajax komt weer snel op achterstand. Toch wint Ajax door 2 goals van Naci Ünüvar en 1 goal door Douglas. Jong Ajax wint met 3-1.  3 dagen na de overwinning tegen Jong Utrecht komt Jong Ajax op bezoek bij Jong AZ. Jong Ajax komt weer als eerste op achterstand. Uiteindelijk maakt Max de Waal de 1-1. De wedstrijd eindigt ook in 1-1 ookal heeft iemand van Jong AZ rood gepakt. Dan moet Ajax op bezoek bij bij Eindhoven en winnen uiteindelijk met met 1-3 door 2 goals Jensen en 1 goal van Taylor. Dan speelt Jong Ajax weer thuis tegen Telstar. Door 1 goal van Danilo en 2 van Naci Ünüvar winnen ze de wedstrijd gemakkelijk met 3-0! Jong Ajax komt op bezoek bij VVV Venlo. Jong Ajax maakt gelijk in de 4de minuut de 0-1 door Taylor. Al snel in de tweede helft maakt VVV de 1-1. Jong Ajax laat hun hoofden niet hangen en trekt de winst over de streep door een goal van Naci Ünüvar en een penalty die wordt benut door Danilo. 4 minuten voor tijd krijgt Devyne Rensch nog rood. Uiteindelijk winnen ze met 1-3!

Dan krijgt Jong Ajax Volendam op bezoek. Het was een hele spannende wedstrijd maar uiteindelijk geven ze het in de laatste minuten weg en eindigt de wedstrijd met 4-4. 3 dagen na Volendam krijgt Jong Ajax Roda JC op bezoek. Ajax maakt het zich zelf ernstig lastig maar wint uiteindelijk 2-1. 4 dagen na Roda JC moet Jong Ajax op bezoek bij de Graafschap. Jong Ajax wint daar met 1-3. Dan op 6 december krijgt Jong Ajax bezoek van FC Emmen. Als ze deze wedstrijd winnen staan ze 3de. Door 1 goal van Youri Regeer wint Jong Ajax de wedstrijd en staan 3de in de keukenkampioen divisie! Jong Ajax hun volgende wedstrijd is Top Oss, als ze die winnen zijn ze periodekampioen. Ajax speelt sterk en scoort in de 54ste minuut de 1-0 door Musampa. Maar dan in de laatste minuut geeft Jong Ajax het weg en staat het 1-1. Jong Ajax is helaas geen periodekampioen… 10 dagen na het gelijk spel komt Helmond Sport op bezoek bij Jong Ajax. In de eerste helft krijgt Jong Ajax een paar goede kansen maar maakte niet af. Dan in de tweede helft scoort Helmond Sport de 0-1 in de 54ste minuut. In de 70ste minuut scoort Jong Ajax een kopbal en staat het 1-1! De wedstrijd eindigt ook 1-1. Na het gelijkspel tegen Helmond gaat Jong Ajax op bezoek bij Jong Utrecht. Jong Ajax heeft het lastig maar komt in de 16de minuut op voorsprong,  Regeer met de 1-0! Dan in de tweede helft gaat het gelijk op Jong Utrecht en Jong Ajax krijgen beide grote kansen. Tot de 90ste minuut wordt er niet gescoord. In de 91ste minuut scoort Jong Ajax de 0-2! De wedstrijd eindigt hierna ook. Een week na de o-2 overwinning krijgt Jong Ajax Den Bosch op bezoek. Jong Ajax speelt erg sterk en scoort in de 24ste minuut scoort Jong Ajax de 1-0. In de tweede helft maakt Van Gelderen een grote fout en speelt de bal zo in de voeten van een tegenstander, hierdoor wordt de 1-1 gemaakt… Jong Ajax geeft niet op en scoort uiteindelijk in de 84ste minuut de 2-1 door Martha. Niemand scoort meer en de wedstrijd eindigt 2-1 voor Jong Ajax!