Sporting 018- Ajax 018

Ajax spelt in het jeugd Complex van Sporting. Sporting begint sterk, al gelijk in de eerste minuut hebben ze een schot op goal maar de keeper Setford houd hem tegen. In de 10de minuut krijgt de keeper van Ajax 018 de bal en probeert hem naar voren te schieten maar legt de bal zo in de voeten van de tegenstander.. Die schiet en scoort omdat de bal van richting wordt veranderd doordat de bal werd aangeraakt door een speler van Ajax. Ajax krijgt een kansje in de eerste helft maar de keeper van Sporting houd hem tegen. Dan 3 minuten na de eerste helft heeft Ajax 018 een aanval, hij schiet en de bal komt via 2 spelers van Sporting in het goal terecht! 1-1. Dan heeft Sporting 018 nog een paar grote kansen maar die gaan er niet in. In 71ste minuut geeft Sporting 018 die bal voor en komt op de arm van een speler van Ajax 018. De scheids geeft een penalty. De speler van Sporting 018 schiet de bal maar schiet de bal volledig over. Dan 10 minuten voor tijd speelt Ajax 018 sterk. In de 83ste minuut speelt Ajax 018 mooi samenspel waaruit een goal komt maar de grensrechter geeft aan dat het buitenspel was.. De wedstrijd eindigt 1-1 tegen Sporting 018.

Ajax 018 – Besiktas 018

Ajax speelt op de Toekomst het jeugd Complex van Ajax tegen Besiktas. Ajax 018 begint sterk de eerste 10 minuten. Er komen wat kansen. Dan krijgt Besiktas krijgt ook een paar kansen maar de keeper houd hem tegen en gaan naast. Dan in de 35ste speelt Ajax mooi samenspel waaruit de IJslander scoort die pas anderhalf jaar bij Ajax voetbalt!. 1-0 voor Ajax. Ajax blijft sterk spelen in de eerste helft. 10 minuten na de eerste helft krijgt Axel van Dongen de bal ingespeeld en scoort! 2-0 voor Ajax 018. Eventjes later is Besiktas eruit en komt in het 16 meter gebied van Ajax. De speler van Besiktas wordt minimaal aangeraakt en valt. De aanvoerder van Besiktas 018 neemt hem maar de penalty wordt gehouden door de 16 jarige goalkeeper van Ajax 018! Dan in de 78ste minuut speelt Ajax het mooi uit en maakt de 3-0! 10 minuten voor tijd staat Ajax verdedigend niet goed opgesteld en Besiktas scoort de    3-1… De wedstrijd eindigt ook in 3-1 tegen Besiktas 018.

Ajax 018 – Dortmund 018

Ajax speelt op de Toekomst het train complex van Ajax tegen Dortmund 018. Ajax speelt helemaal niet sterk en Dortmund 018 komt al snel op voorsprong in de 18de minuut. Niet lang daarna komt Ajax 018 met een goede actie op links en scoort! 1-1 tegen Dortmund 018. In de 33ste minuut krijgt Ajax 018 een corner tegen. De spelers van Dortmund zijn allemaal een stuk groter dus ze koppen de bal in het goal. Ajax staat 1-2 achter. 5 minuten voor de eerste helft heeft Dortmund een aanval en die scoren ze… 1-3 staat Ajax achter. In de tweede helft is Ajax het helemaal kwijt en want Dortmund scoort in de 67ste minuut en 2 minuten daarna scoort Dortmund uit een vrije trap. Ajax 018 staat 1-5 achter… De wedstrijd eindigt ook 1-5 voor Dortmund 018.

Dortmund 018 – Ajax 018

Ajax speelt uit op het sportcomplex van Dortmund. Ajax is uit op revanche, ze beginnen scherp de wedstrijd en krijgt gelijk wat grote kansen. Dan in de 16de minuut schiet een speler op goal maar de keeper houd de bal tegen maar dan uit de rebound schiet de zelfde speler van Ajax nog een keer en schiet hem erin via Rasmussen! Ajax staat 0-1 voor! Voor de rest van de wedstrijd bleven ze beide kansen krijgen maar beide ploegen scoren niet. Ajax wint met 0-1 tegen Dortmund!

Besiktas 018 – Ajax 018

Ajax speelt uit op het sportcomplex van Besiktas. Ajax speelt sterk en krijgt in de 13de minuut een grote kans maar wordt neergehaald. Ajax 018 krijgt een penalty en scoren hem! Ajax 018 staat 0-1 voor! Vlak voor rust krijgt Besiktas nog een grote kans maar Setford houd hem tegen. Dan in de tweede helft krijgt Betiktas nog wel een paar kansen maar Setford. Dan laat Besiktas veel ruimte achterin liggen waardoor Ajax 018 in een counter aanval kan. 1 op 1 met de keeper, maar de keeper houd hem. In de 87ste minuut krijgt een speler van Ajax rood en Besiktas ruikt hun kans maar schiet op de paal. 3 minuten later komt er een opstootje en een speler van Ajax 018 en een speler van Besiktas 018 krijgen beide rood. De wedstrijd eindigt 0-1 voor Ajax 018!

Ajax 018-Sporting 018

Ajax 018 speelt op het Sportcomplex de Toekomst. Als ze gelijk spelen of winnen zijn ze door naar de nock-outfase. Ajax 018 begint sterk in de openingsfase! In de 22ste minuut is Rasmussen eruit en kom 1 op 1 met de keeper maar wordt neergehaald. Penalty dus. Van Axel Dongen neemt de verantwoordelijkheid als aanvoerder en scoort! Nog geen 2 minuten later krijgt van Axel Dongen weer de bal en kan hem net goed intikken!. Ajax 018 staat 2-0 voor! Maar dan 2 minuten voor tijd scoort Sporting 018 nog en gaan ze de tweede helft in met 2-1. Dan als er nog een half uur te spelen is scoort Sporting de 2-2. 3 minuten voor tijd loopt alles in de soep. Sporting 018 scoort nog en keer. Ajax 018 komt niet meer aan scoren toe en gaat helaas niet door naar de volgende ronde…